Trei jucători englezi de urmărit la Cupa Mondială 2019 pentru femei

Când sunt finalele Ligii Națiunilor UEFA? Cum pentru a viziona pe Sky Sports
Când sunt finalele Ligii Națiunilor UEFA? Cum pentru a viziona pe Sky Sports
iunie 4, 2019
Sfaturi De Pariuri Gratuite-Cele Mai Bune Previziuni Sportive
Sfaturi De Pariuri Gratuite-Cele Mai Bune Previziuni Sportive
septembrie 23, 2019
Show all
Trei jucători englezi de urmărit la Cupa Mondială 2019 pentru femei

Pregătirile Angliei pentru Cupa Mondială a femeilor sunt aproape finalizate și optimismul abundă în faptul că echipa lui Phil Neville poate face ceva special în Franța.

Trei jucători englezi de urmărit la Cupa Mondială 2019 pentru femei

Leoaicele au fost victorioase la Cupa SheBelieves din Statele Unite, câștigând turneul înaintea echipei de top din lume pe propriul teritoriu.

Anglia a terminat a treia oară în jurul valorii de la Cupa Mondială 2015 și în timp ce acestea sunt fără mijlocaș cheie Jordan Nobbs, există o mulțime de alte stele potențiale în echipă.

Aici, Nobbs ne vorbește prin acreditările a trei debutanți Cupa Mondială care ar putea face diferența pentru Neville în Franța în această vară…

Nikita Parris.

Nikita Parris a fost top-notare limba engleză jucător din acest sezon de Femei Super League și a ajutat la Manchester City la victorie în ambele majore interne cupele ca ea a continuat-o progresie într-unul dintre cei mai talentați atacanți din Europa.

După ce a marcat la Cupa SheBelieves și din nou în meciul de încălzire împotriva Danemarcei, încrederea ar trebui să fie mare-în special după ce a asigurat un transfer la Lyon, câștigătorii Li

Nobbs spune: „dacă ea nu înscrie cel puțin un gol aș fi foarte surprins. Înscrie goluri pentru distracție. Vrea să înscrie goluri și e foarte încrezătoare. Ea devine un jucator de clasa mondiala si va fi un jucator imens pentru noi. Când vine vorba de ea, acest joc este despre marcarea goluri și, dacă avem un jucător ca ea în fața noastră trei, echipele vor fi foarte speriat despre permițându-i obține o lovitură off.”

Keira Walsh

O altă persoană care s-a bucurat de un sezon bun cu Manchester City, Keira Walsh și-a făcut debutul la Campionatul Mondial de fotbal împotriva Kazahstanului în noiembrie 2017, iar fetița de 22 de ani a devenit un jucător important în timpul domniei lui Neville.Keira Walsh

Nobbs spune: „cu abilitatea tehnică a Keirei, ea este unul dintre cei mai buni mijlocași defensivi din Anglia. Cred că ultimele ei Jocuri ea a strălucit într-adevăr și a arătat tuturor cum poate juca împotriva echipelor de top. Phil i-a dat acea încredere și acel timp de joc.

„Modul în care vrem să jucăm, avem nevoie de acel mijlocaș care poate trece lung și scurt. Ea a creat un gol pentru Beth Mead în Cupa SheBelieves cu o diagonală de 40 de yarzi. Avem nevoie de jucători să-și intensifice și ea a fost unul dintre acei jucători. Sper să pot juca alături de ea în anii următori.”

Beth Mead.

Mead a fost un altul care a făcut pași uriași în timpul turneului de succes al Angliei în state, după ce a făcut progrese sub Neville. A fost greva revoltătoare în vârstă de 24 de ani care a câștigat jocul împotriva Braziliei și ea a fost din nou pe țintă împotriva Japoniei, de asemenea.

Un marcator prolific pentru Sunderland, Mead s-a adaptat să joace un rol secundar după ce s-a mutat la Arsenal și ar putea fi unul care să aducă un nou impuls acestei părți a Angliei din Franța.

Nobbs spune: „Beth a arătat multă încredere la SheBelieves Cup. Ea este unul dintre acei jucători care, atunci când ea este încrezătoare, ea este una dintre cele mai bune wingers în jurul. Este doar un caz de Beth crede în ea pentru că eu cred că ea poate fi un winger înfricoșător la Cupa Mondială. Phil este evident împingând-o și doresc ca ea să fie acel jucător.”

Cupa Mondială a AnglieiCupa Mondială a Angliei

Anglia a început campania pentru Cupa Mondială împotriva Scoției la Nisa pe 9 iunie, înainte de a înfrunta Argentina la Le Havre pe 14 iunie. Ei au încheiat grupul întorcându-se la Nisa pentru a face față Japoniei, pe care au bătut-o în Cupa SheBelieves, pe 19 iunie. Primele două din grup se califică automat cu cele mai bune patru echipe de locul trei trecând de asemenea până la ultimele 16.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *