Jocuri book of ra online romania 24 concluzie

Modul de slot machines online
aprilie 10, 2020
Show all
book of ra 24

book of ra 24Cartea lui Ra merge cu o temă Indiana Jones în Egipt, deși explorator behatted în Cartea lui Ra este o versiune care încalcă cu atenție non-drepturile de autor. Există, de asemenea, o mulțime de sarcofagi și gândaci scarab pentru a merge cu mereu prezent Ace to Ten simboluri.

Modul de joc de Book of Ra

Tema este destul de distractiv dacă vă bucura de stilul hieroglific, care este foarte potrivit pentru sloturi. Pictogramele se adaptează întotdeauna bine la a fi simboluri pe o rolă.

Cine dintre noi nu a vrut să fure comoara unei mumii. Acum o puteți face prin aterizarea combinațiilor câștigătoare pe rolele Book of Ra.

Cartea Simbolurilor Ra 24

Chiar dacă acest joc își arată vârsta, simbolurile sunt frumoase și curate Grafică, sunete și animații Grafica sunt oarecum datate, deși acestea rămân în frumos de înaltă definiție. Pe de altă parte, stilul este un pic schlocky. Dacă sunteți în căutarea pentru un joc similar cu un pic mai mult strălucire pe imagine, există o continuare cu o grafică actualizată: The Book of Ra Deluxe. Acestea fiind spuse, simbolurile sunt perfect funcționale și nu prea neplăcute să se uite la. Ei fac o treabă bună de a evoca serialele de aventura 1940 filmele Indiana Jones a atras pe. Book of Ra este un slot machine cu cinci role, cu nouă winlines. Puteți alege orice număr de linii între 1 și 9, deși acestea sunt adăugate în aceeași ordine, astfel încât liniile nu pot fi alese de dorința jucătorilor (acest lucru nu afectează RTP, deci nu este nevoie să vă faceți griji despre asta). În cele mai multe moduri, este un slot machine destul de bază. Cu toate acestea, are un bonus popular cu zece rotiri gratuite și o caracteristică de simboluri în expansiune (mai multe despre care mai jos). Există, de asemenea, o caracteristică joc de noroc pentru a rupe filare.

Această caracteristică joc de noroc este alegerea tipic roșu sau negru, permițându-vă să joace dublu sau nimic de până la cinci ori cu miza. Aceasta adaugă varianță la joc, dar nu va afecta RTP. O atingere frumos este că Book of Ra folosește un tabel de plată adaptiv care vă spune plata pentru alegerea curentă de linii și dimensiuni de monede, mai degrabă decât ca multipli, astfel încât să știi întotdeauna cât de mult s-ar putea câștiga pe un anumit rezultat. Ca simbol Wild, simbolul Book of Ra va înlocui orice simbol dintr-o linie de câștig.

Dacă două sau mai multe simboluri Book of Ra cad pe orice combinație de role în timpul unei rotiri, există o plată scatter determinată ca un multiplicator al pariului (2x pentru trei simboluri, 20x pentru patru, 200x pentru cinci).  Dacă loviți trei sau mai multe simboluri Book of Ra, atunci bonusul este declanșat. Bonusul este format din zece rotiri gratuite.  În timpul rundelor bonus un singur simbol este ales la întâmplare în timpul unor rotiri gratuite. Când acest lucru se întâmplă după plăți, acest simbol se extinde pentru a acoperi trei sloturi de pe rolă. Plățile suplimentare sunt apoi făcute.book of ra online romania

Jocuri book of ra on24

Cartea lui Ra are un ușor mai mic decât media RTP. Unele site-uri raportează un RTP de 95.18% deși factorii de decizie de joc lista RTP teoretic chiar mai mic de 92.13%.  Notă: Deși Book of Ra este un clasic absolut atunci când vine vorba de slot machines, există multe jocuri care sunt mult mai bune în ceea ce privește RTP. Pentru a găsi jocuri cu o margine inferioară a casei, verificați alte sloturi gratuite populare aici.  Acesta este un joc de variație medie. Vă puteți aștepta să câștige ceva despre o dată la patru rotiri, în medie,. Aceste victorii vor tinde să fie frecvente, dar mici.  Câștig frumos pe 5 role în timpul rotirilor gratuite.

Concluzie

Cartea lui Ra este un slot machine simplu, cu unele unele caracteristici frumoase.

  • Multi scop Book of Ra simbol și caracteristica de joc de noroc sunt adăugiri care fac pentru joc distractiv și posibilitatea de a lovi mare cu bonusul adaugă unele emoție.

Este, de asemenea, una dintre cele mai populare sloturi acolo cu statut clasic și mai multe continuări. Are aspectul familiar de cărămidă și mortar și se simte adorat de mulți jucători. Unii oameni ca folosind sloturi calendar pentru a descoperi cele mai noi jocuri; alții preferă clasic sloturi pe care le cunosc și se bucură, la fel ca Book of Ra. Dacă aparțineți celui de-al doilea grup, vă veți bucura cel mai probabil de acesta. La urma urmei, acest joc trebuie să facă ceva corect pentru a atrage atât de mulți jucători, în ciuda unui RTP foarte scăzut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *