Cine face echipa noastră de fotbal a sezonului pentru 2018-19?

Când sunt finalele Ligii Națiunilor UEFA? Cum pentru a viziona pe Sky Sports
Când sunt finalele Ligii Națiunilor UEFA? Cum pentru a viziona pe Sky Sports
iunie 4, 2019
Show all
Cine face echipa noastră de fotbal a sezonului pentru 2018-19?

Selectăm un XI din Campionat și Ligile Unu și Două, plus un manager pentru fiecare

Campionat

Portar: Dean Henderson (Sheffield United) Manchester United loanee este pe radarul Gareth Southgate după o liga de înaltă 21 de cearceafuri. Un alt sezon remarcabil, departe de clubul său părinte, după ce a strălucit la Shrewsbury.

Dreapta: Max Aarons (Norwich City) Adolescentul a început sezonul de pe periferie – Aarons a debutat în liga în septembrie – dar a terminat-o ca unul dintre primele nume ale echipei Daniel Farke. Următorul mare lucru al Angliei la dreapta-spate.

Centrul-spate: Adam Webster (Bristol City) Rar, furios, Webster scoate o clasă , scuturându-se și plecând cu posesia. A rămas în formă după ce a fost împotmolit de răni la Portsmouth și Ipswich.

Center-back: Liam Cooper (Leeds United) Când sa alăturat lui Chesterfield în Liga a Doua în 2013, Cooper și-a închipuit că cariera sa se îndreaptă într-o singură direcție, dar a fost în centrul revitalizării sub Marcelo Bielsa. Eligibil pentru Scoția, o inimă defensivă.

Left-back: Jamal Lewis (Norwich City) 21 de ani, care a concurat pentru Anglia în atletism la adolescență, a lovit terenul alergând după ce a dispărut începutul sezonului. Ca și Aaronii, de asemenea, bătut din academia lui Luton, a fost o suflare de aer proaspăt.

Center-midfield: Kalvin Phillips (Leeds United) Un băiat din Armley, Phillips este unul dintre ei. O prezență uriașă sub Marcelo Bielsa, el a fost ascuns în rolul anchorman. „Când joacă bine, nivelul echipei crește clar”, spune argentinianul.

Center-midfield: John McGinn (Aston Villa) Câștigătorul Wembley a acoperit o campanie magnifică. O forță neîncetată, el a lovit și a adus nenumărate opoziții în pământ. Cursa lui de 25 de metri împotriva Sheffield miercuri, în septembrie, a fost fascinantă.

Atac pe mijlocul terenului: Harry Wilson (Derby County) și-a redresat responsabilitatea înmânată de Frank Lampard, marcând 18 goluri; cinci lovituri libere, inclusiv o piersică la Old Trafford. Extremul de la Liverpool este un fan al finalei Ligii Campionilor.

Campionat

Atac dreapta: Jarrod Bowen (Hull City) O remarcabilă 22 de goluri din flancurile doar jumătate din poveste. Fostul cărturar Hereford este o rasă rară: o călăreță de extremă. Bowen se îndepărtează atunci când alții au renunțat – strălucitori la elementele de bază și capabili de divin.

Atacantul: Teemu Pukki (Norwich City) Ridicat pe un drum liber, Pukki – un autodidact lipsit de egoism, persistent și inteligent – reprezintă semnarea sezonului. Finn a înscris 29 de goluri pentru a lua bota de aur în fața lui Billy Sharp , a lui Che Adams și a lui Neal Maupay, toți strălucind de asemenea.

Stânga: Saïd Benrahma (Brentford) Nu ar fi putut dori un sezon de debut mai bun. După ce și-a marcat primul gol în liga decembrie, a reușit să lovească dublu în goluri și asistă, deși a început 63% din meciurile din ligă.

Manager: Chris Wilder (Sheffield United) și-a îndrumat clubul de băieți înapoi la marele timp. Va zbura steagul pentru antrenorii englezi care lucreaza in topul zborurilor, castigand promovarea de la al 9-lea, al cincilea, al patrulea, al treilea si al doilea nivel. „Am pierdut un cuplu, dar nu-mi place să mă întorc”, glumește el.

Liga unu

Portar: Adam Davies (Barnsley) Un act de clasă, a făcut debutul său în Țara Galilor în martie. A fost păstrată în liga comună de 19 foi curate. Aaron Ramsdale a făcut de asemenea un impact imens, împrumutat la AFC Wimbledon.

Dreapta: Jack Stacey (Luton Town) Sa înflorit de când a părăsit Reading acum doi ani, câștigând promoții spate-înapoi. Iubeste sa atace; a contribuit cu opt asisturi și patru goluri.

Centrul-spate: Ethan Pinnock (Barnsley) În centrul primei apărare a diviziei, fostul jucător Dulwich Hamlet, respins de Millwall, sa maturizat într-o jumătate de centru minunat.

Centrul-spate: Matt Clarke (Portsmouth) Că cei de 22 de ani au primit 13 premii la sfârșitul sezonului spun totul. Un apărător de clasă, Clarke a fost vreodată prezent într-o echipă care sa apropiat. Brighton-bound.

Left-back: James Justin (Luton Town) Cea mai recentă poveste de succes a academiei , în vârstă de 21 de ani, a influențat o parte liberă. S-a alăturat clubului natal în vârstă de șapte ani și locuiește împreună cu părinții săi.

Liga unu

Center-midfield: Herbie Kane (Doncaster Rovers) A făcut un împușcat împrumutat de la Liverpool . A jucat rugby de la vârsta de patru ani și și-a folosit puterea pentru a-și împiedica adversarul. Idolizat Steven Gerrard.

Center-Midfield: Aiden McGeady (Sunderland) De multe ori diferența dintre o performanță bună sau o echipă proastă, McGeady a oferit o atingere de clasă. Din punct de vedere tehnic, talentul de 33 de ani a condus promovarea.

Center-midfield: Tom Bayliss (Coventry City) Injurația și-a încheiat sezonul, dar acțiunile sale continuă să crească. Înalt și ușor, Bayliss, în vârstă de 20 de ani, a fost un dezvoltator târziu, dar cu apariții de peste 50 de ori apare pentru timpul pierdut.

Atac dreapta: Jamal Lowe (Portsmouth) Un profesor de școală primară până acum doi ani, el joacă cu un entuziasm asemănător unui copil. A avut o campanie amendă, marcând 17 goluri, inclusiv o frumusețe la Wembley.

Liga unu

Striker: Lyle Taylor (Charlton Athletic) „Îmi port nouă pe spate și încerc să înscriu goluri”, a spus Taylor, un transfer gratuit după plecarea din Wimbledon. Douăzeci și cinci de goluri mai târziu, a fost un mare succes.

Stânga: Ronan Curtis (Portsmouth) Fizzled după un prejudiciu ciudat deget, dar sa bucurat de o campanie spectaculoasă, după semnarea de la Derry City. Fiule lui Chris Coleman a făcut debutul Republicii Irlanda în noiembrie.

Manager: Lee Bowyer (Charlton Athletic) A făcut o sarcină ingenioasă, relativ ușoară, câștigătoare în ciuda faptului că nu a cheltuit un bănuț pe jucători și a pierdut Karlan Grant în ianuarie. Wally Downes merită recunoscut pentru păstrarea AFC Wimbledon pe linia de plutire.

Liga a doua

Portar: Joe Day (Newport County) A scos o mulțime de salturi uimitoare, inclusiv în Cupa FA. A urmat spital după victoria Middlesbrough după ce soția Lizzie a intrat în muncă cu gemeni.

Liga a doua

Dreptul de întoarcere: George Edmundson (Oldham Athletic) a susținut un împrumut de la AFC Fylde, ținând un loc de odihnă regulat. Impresionat în mijlocul haosului din spatele scenei. Trebuia să pleci.

Center-back: Jason Shackell (Lincoln City) A scăzut la al patrulea nivel după ani de zile în Premier League și Championship. În prezent, cei
35 de ani au câștigat oa patra promoție.

Centrul-spate: Krystian Pearce (Mansfield), numit „Șeful” de la zilele lui Birmingham, căpitanul a fost la sufletul celei mai bune apărare a diviziei. Nu a ratat un minut de acțiune în liga.

Left-back: Dean Lewington (MK Dons) Căpitane, lider, legendă. Vârsta de 35 de ani, care a spart bariera de 700 de jocuri, poate că nu este cea mai rapidă, dar sa dovedit a fi fiabilă pe drumul spre o revenire în League One.

Center-midfield: Danny Mayor (Bury) Cel de-al 10-lea a ajutat la promovarea lui Bury, provocând un haos în derivă. A marcat o frumusețe împotriva lui Grimsby.

Centrul central: Hiram Boateng (Exeter City) Fostul tânăr de la Crystal Palace a impresionat, antrenat de o abilitate absurdă înainte de a finaliza fin la Port Vale. Sa alăturat echipei MK Dons .

Atacul mijlocului: Sammie Szmodics (Colchester) La șaisprezece ani de la aderare, playmaker-ul a avut cel mai bun sezon, lovind cifre duble în goluri și asistență. Dificil să-l precizez în Liga a Doua anul viitor.

Dreapta: Tyler Walker (Mansfield) Fiul fostului defensor britanic Des, Nottingham Forest loanee a făcut totul, dar a ajutat Mansfield peste linie. A ratat o lovitura cruciala in play-off.

Striker: James Norwood (Tranmere Rovers) Un marcator de serie (55 în 99 de jocuri), el a fost cel mai prolific atacant în afara Premier League, nivelul cu Sergio Agüero pe 32 goluri.

Nicky Maynard (Bury) După ce sa alăturat unei tranzacții pe termen scurt în septembrie, fostul atacant din Bristol City și atacantul Crewe a lovit de 21 de ori, medaliind un gol la fiecare 140 de minute.

Manager: Micky Mellon (Tranmere Rovers) A pus capăt unui alt sezon remarcabil, finalizând victoriile finale play-off. Nu putea să-l facă trei la rând, nu-i așa?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *